Har du ett riktigt skitjobb? Cinderella förbränningstoalett är lösningen!

TYCKER DU ATT LATRINHANTERINGEN I DITT FRITIDSHUS ÄR MINDRE ROLIGT?

Nordiska förhållanden bjuder på många utmaningar med tanke på vatten- och avloppslösningar till våra fritidshus, vilket är förknippat med höga kostnader och krångliga regelverk. Kommunerna i Sverige kontrollerar och inventera löpande hushållens vatten- och avloppslösningar. Cinderella förbränningstoalett använder inte hushållets vatten och avlopp och ni undviker därför eventuella merkostnader i anledning av detta. Med en förbränningstoalett är det lätt att göra dem nöjda och samtidigt uppnå samma komfort och standard som hemma.

Förbränningen i Cinderellas toaletter sker i en sluten brännkammare och avgaserna leds ut genom ett frånluftsrör. Förbränningstoaletter är en helhetslösning där avfallet inte transporteras vidare såsom andra toalettsystem kräver. Lösningen är miljövänlig, luktfri och hygienisk och det enda som återstår av ditt toabesök är lite aska som du kan strö i rabatten. Har du frågor finns en länk till vår FAQ (frekvent ställda frågor av våra kunder) under denna länk. Ta mig till FAQ

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss

Cinderella toalettsystem är en världsomspännande produkt med försäljning i bl.a. USA, Canada, Australien samt stora delar av Europa och Norden med produktion i Norge. Med över 200 återförsäljare (ÅF) över hela Sverige har du alltid nära till expertkunskap och service. Cinderella förbränningstoalett är en kvalitetsprodukt med hög driftsäkerhet även under tuffa förhållanden, det visar klimatlaboratoriet där Cinderella testas för alla tänkbara scenarion vad gäller bl. a. värme, kyla och luftfuktighet.

Cinderella har en inbyggd programvara (Sence) som anpassar och optimerar förbränningen i förhållande till mängden avfall, vilket ger en energieffektiv förbränning.

Cinderella har en 5 liters askskål vilket gör att den kan ta fler gäster/dygn än de flesta toaletterna på marknaden. Den är barnsäker, CE-märkt och godkänd av SEMKO. Med sina rena linjer passar Cinderella i alla bad- och toalettutrymmen.