Har du ett riktigt skitjobb? Cinderella förbränningstoalett är lösningen!

TYCKER DU ATT LATRINHANTERINGEN I DITT FRITIDSHUS ÄR MINDRE ROLIGT?

Nordiska förhållanden bjuder på många utmaningar med tanke på vatten- och avloppslösningar till våra fritidshus, vilket är förknippat med höga kostnader och krångliga regelverk. Nu är även kommunerna runt om i Sverige på “krigsstigen” och kontrollerar hushållens vatten och avloppslösningar mer frekvent än tidigare och i värsta fall kan det bli en kostsam historia. Med en förbränningstoalett är det lätt att göra dem nöjda och samtidigt uppnå samma komfort och standard som hemma.

Förbränningen i Cinderellas toaletter sker i en sluten brännkammare och avgaserna leds ut genom ett frånluftsrör. Förbränningstoaletter är en helhetslösning  där avfallet inte transporteras vidare såsom andra toalettsystem kräver. Lösningen är miljövänlig, luktfri och hygienisk och det enda som återstår av ditt toabesök är lite aska som du kan strö i rabatten. Har du frågor finns en länk till vår FAQ (frekvent ställda frågor av våra kunder) under denna länk. Ta mig till FAQ

Vill du veta mer? Ta kontakt med någon av våra återförsäljare:
http://www.fritidstoa.se/…/aterforsal…/karta-aterforsaljare/

Cinderella toalettsystem är marknadsledande i Europa och produceras i Norge. Med över 200 återförsäljare (ÅF) över hela Sverige har du alltid nära till expertkunskap och service. Cinderella förbränningstoalett är en kvalitetsprodukt med hög driftsäkerhet under alla förhållanden.

Cinderella har en inbyggd programvara som anpassar och optimerar förbränningen i förhållande till mängden avfall, vilket ger en energieffektiv förbränning.

Cinderella har en större kapacitet än andra förbränningstoaletter och är barnsäker samt godkänd av SEMCO. Med sina rena linjer passar Cinderella i alla bad- och toalettutrymmen.