Bäst i test enligt Testfakta

Testfakta utser Cinderella till Bäst i test!

Bäst i test enligt Testfakta

Fel toalett till fritidshuset ger högre värmekostnader konstaterar Testfakta i sin rapport.

För oss som jobbar med Cinderella förbränningstoaletter är detta ingen nyhet. Vi ser varje dag responsen från våra kunder (runt 30.000 installationer bara i Sverige) att de verkligen gillar sin Cinderella-toalett. Men för de personer som ännu inte har kommit i kontakt med vår produkt är det extra roligt när den blir en testvinnare och får utmärkelsen Bäst i testTM hos Testfakta.

Här kan du se Testfaktas jämförelsetabell.

Här kan du läsa slutrapporten av Testfaktas Bäst i TestTM 2018.

Kontakta oss!

2014 var senast det gjordes en jämförelse mellan toaletterna som florerar på marknaden och ”där Cinderella verkligen sopade mattan med konkurrensen”, som Anders Öfvergård uttryckte det. Nu har fyra år gått och vi kan konstatera att Cinderella Comfort fortfarande är den toaletten som kommer starkast ur ett konkurrenstest av de förbränningstoaletter som finns att tillgå på den svenska marknaden

Skitbra – helt enkelt!

Här finner du hela testet på Testfaktas hemsida.

Testfakta är ett oberoende test- och researchföretag, specialiserat på tester och utvärderingar av konsumentprodukter. Testerna utförs av utvalda laboratorier med specialkompetens inom olika produkt- eller provningsområden. Testfakta tolkar och betygsätter resultaten från testerna i samråd med det utförande laboratoriet och externa experter.