Succétoaletten Cinderella Motion!

Cinderella Motion, förbränningstoaletten som revolutionerar latrinhanteringen för husvagn- och husbilsägare.

Cinderella Motion är en förbränningstoalett för husbilar och husvagnar, bara det i sig är en nyhet som heter duga. Tänk dig att slippa skvimpa omkring med septiktanken som stinker förfärligt och själva tömningen ska vi inte prata om. Äntligen slut på det ”skitjobbet”, bokstavligen talat.

Det enda som återstår utav besöken av fyra personer är lite ren aska, en kaffekopp/vecka för att vara mer exakt. Askan tömmer du enkelt i de vanliga soporna eller slår rakt ut i naturen. Det finns inget skadligt kvar i askan och i de fall där det passar fungerar även askan utmärkt som gödningsmedel. Är inte det världsklass så säg? Toaletten går på 12 volt och gasol och förbrukar i snitt ca 180 gram gasol/besök. Denna mängd kan givetvis variera med hur toalettvanorna ser ut. Det går åt mindre med gasol om familjen/resenärerna gör sina behov medan toaletten är varm.

Toaletten har en kapacitet på upp till 6 personer och behöver en vattentät påse för varje sittning. Påsen behövs för att toaletten varken använder sig av vatten eller avlopp och man vill ju att det ska vara rent och snyggt när man kommer till toaletten.
All förbränning sker i toalettens förbränningskammare där det blir upp emot 500-600 grader.
Det här gör att det blir en extremt hygienisk hantering av dina lämningar som när du väl investerat i den undrar: ”Varför har jag inte haft en sån här tidigare?”

På länkarna nedan hittar du mer information om Motion samt var du hittar din närmaste husvagn- och husbilsåterförsäljare som säljer och servar Cinderella Motion. Dessa utökas kontinuerligt och vår plan är att under 2019 ha ca 20-30 st på plats runt om i Sverige.

Produktinformation Cinderella Motion

Återförsäljarnät (zooma på kartan där du befinner dig)